Alle bouwplaatsrisico’s (ABR), Montage en proeven

Alle bouwplaatsrisico’s (ABR), montage en proevenverzekering, is een verzekering specifiek bedoeld voor bedrijven die actief zijn in de bouwsector. Het dekt de wettelijke aansprakelijkheid voor de professionele activiteit van het bedrijf, als deze schade veroorzaakt aan derden waarvoor ze verantwoordelijk wordt gehouden.

Meer specifiek beoogt de montage en proevenverzekering de risico’s te dekken die inherent zijn aan objecten die tijdens de duur van de werf moeten worden gemonteerd, evenals de tests na ontvangst van de apparatuur.

Deze verzekering dekt zowel de zaakvoerder als alle personen die tot het bedrijf behoren en die aansprakelijk zouden kunnen worden gesteld. Alle onderaannemers zijn eveneens gedekt onder dezelfde voorwaarden.

Deze verzekering dekt de lichamelijke, materiële en immateriële schade. Financiële of morele gevolgen van een blessure worden als persoonlijk letsel beschouwd. Met materiële schade bedoelen wij de vernietiging of het verlies van eigendommen, terwijl immateriële schade bijvoorbeeld financiële schade is n.a.v. het schadegeval.

Assuranceconstruction TRC montages et essais - RC - Assurances pour professionnels, entreprises, indépendants - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.