Cyberverzekeringen

De cyberverzekering dekt kwaadwillige handelingen die u kunnen beïnvloeden bij uw onlineactiviteiten op het internet: hacken, phishing, diefstal of bedreigingen van openbaarmaking van gegevens, cyberafpersing, computerbugs, fraude, verduistering en zelfs mogelijk menselijke fouten.

Dergelijke aanvallen kunnen aanzienlijke kosten met zich meebrengen, om nog maar te zwijgen van operationele verliezen, de blootstelling van burgerlijke aansprakelijkheid, integriteitsverlies, vertrouwelijkheid en het niet beschikbaar zijn (soms erg lang) van essentiële gegevens voor de werking van uw bedrijf, wat resulteert in onherstelbare schade voor uw bedrijf.

Een cyberverzekering, essentieel in dit tijdperk van hacking 2.0, biedt specifieke oplossingen aan en dekt risico’s die niet worden gedekt door conventionele verzekeringen.

Schade aan goederen, alle IT-risico’s, algemene aansprakelijkheid, … De cyberverzekering dekt zowel de schade zelf als uw burgerlijke aansprakelijkheid. Ze bieden een garantie, niet alleen tegen de kosten die door een cyberincident worden veroorzaakt, maar ze helpen u ook de crisis die daaruit zou kunnen voortvloeien beter te beheersen.

Assurance cyber - Assurances pour professionnels, entreprises, indépendants - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.