Gezondheids- & reisverzekering

De gezondheids- & reisverzekering is de ideale oplossing om u en uw personeelsleden te beschermen tijdens uw buitenlandse zakenreizen. Deze verzekering dekt alle risico’s in verband met gezondheidsrisico’s, verkeersongevallen, aanrandingen, afpersing, politieke conflicten, terrorisme, enz.

Bezorgd over de bescherming van uw personeel, al deze risico’s kunnen worden gedekt door dit type contract waardoor en u en/of uw medewerkers missies in het buitenland kunnen uitvoeren.

De dekking die deze verzekering biedt, kan ook worden uitgebreid tot de gezinsleden van uw werknemers en de optie « reisbijstand » biedt hen bijstand en ondersteuning op de reislocatie.

De werkgever of werknemer die naar het buitenland reist, is voornamelijk verzekerd voor medische kosten, kapitaal bij overlijden of blijvende invaliditeit. De polis kan uitgebreid worden tot de wettelijke aansprakelijkheid, annulering van de vluchten, verlies of diefstal van bagage alsook juridische bijstand in het buitenland.

De premie wordt berekend op basis van de onderschreven waarborgen alsook het type reis.

Assurance santé et voyage - RC - Assurances pour professionnels, entreprises et indépendants - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.