BA-Auto

De BA-Auto is een bij wet verplichte verzekering voor alle gemotoriseerde voertuigen die zich op de openbare weg begeven. Deze dekt zowel de lichamelijke als de stoffelijke schade die u aan een derde zou kunnen veroorzaken. De BA-Auto komt tussen in alle medische kosten, arbeidsongeschiktheidskosten, en zelfs het loonverlies van een derde die betrokken zou zijn in een verkeersongeval veroorzaakt door uw voertuig.

De burgerlijke aansprakelijkheid Auto vergoedt eveneens de schade aan de vervoerde personen die zich in Uw voertuig bevinden.

Van zodra u aansprakelijkheid betrokken is, zal deze verzekering u beschermen tegen elke claim van derden voortvloeiend uit een verkeersongeval, waarvoor u verantwoordelijk bent.

Maar opgelet, de schade aan uw voertuig alsook de lichamelijke schade van de bestuurder worden steeds uitgesloten. Indien u zich hiertegen wenst te verzekeren, kan u een bijkomende “omnium” en een verzekering “bestuurder” afsluiten.

Assurance responsabilité civile auto - RC - Assurances pour professionnels, entreprises, indépendants - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.