BA-Gezin

De verzekering Burgerlijke aansprakelijkheid voor uw gezin, of beter bekend onder de naam “BA-Familiale” beschermt U tegen alle mogelijke lichamelijke en/of stoffelijke schade welke uzelf of een gezinslid (kind, partner, huisdier, …) zou kunnen aanrichten aan een derde (tegenpartij). Deze verzekering is enkel geldig in het kader van uw privéleven. Indien u niet verzekerd zou zijn, zouden de door de tegenpartij geclaimde kosten door uzelf betaald dienen te worden.

Deze verzekering is niet enkel bestemd voor gezinnen. Een alleenstaande kan eveneens schade aanrichten aan een derde, waarvoor hij/zij aansprakelijk gesteld kan worden.

De afgelopen jaren vormt de forse ontwikkeling van de fiets als alternatief vervoermiddel een extra risico op het gebied van burgerlijke aansprakelijkheid, die uiteraard voor rekening van de fietser komt, in geval van een ongeval met derden.

Assurance accident du travail et collecte accident - Assurances pour professionnels, entreprises et indépendants - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.