Gezondheids- & reisverzekering

De gezondheids- & reisverzekering is de ideale oplossing om u te beschermen tijdens uw vakantie in het buitenland. Deze verzekering dekt alle risico’s in verband met gezondheidsrisico’s, verkeersongevallen, aanrandingen, afpersing, politieke conflicten, terrorisme, enz.

Al deze risico’s kunnen worden gedekt door dit type contract, zowel op medisch als op professioneel vlak (zie onze sectie Ondernemingen/Zelfstandigen).

De dekking van deze verzekering kan ook worden uitgebreid tot uw gezinsleden, en de optie « reisbijstand » biedt u en hen hulp en ondersteuning op uw reislocatie.

De gezondheids- & reisverzekering dekt de medische kosten, het kapitaal bij overlijden of blijvende invaliditeit. De polis kan uitgebreid worden tot de wettelijke aansprakelijkheid, annulering van de vluchten, verlies of diefstal van bagage alsook juridische bijstand in het buitenland.

De premie wordt berekend op basis van de gekozen waarborgen alsook het type reis.

Assurance santé et voyage - RC - Assurances pour professionnels, entreprises et indépendants - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.