Omnium Verzekering

De omnium verzekering, ook “casco” genoemd dekt alle materiële schade aan uw eigen voertuig. Deze verzekering is optioneel en komt tussen in de schade opgelopen tijdens een brand, diefstal, glasbraak of zelfs schade veroorzaakt door een aanrijding met een dier.

De omnium-dekking vergoedt ook alle kosten aan uw voertuig, zelfs als u verantwoordelijk bent van het ongeval of als de kosten in verband met het incident niet kunnen worden verhaald op de persoon die het heeft veroorzaakt. Het eigen risico dat op uw contract wordt toegepast, wordt in mindering gebracht van de vergoeding die u in dit geval ontvangt.

De waarborgen die inbegrepen zijn in de omnium-dekking zijn de volgende; alle materiële schade aan uw voertuig ten gevolge een aanrijding, een brand, een diefstal, een glasbraak, een aanrijding met dieren of de gevolgen van natuurrampen.

Dit is geen verplichte verzekering, maar wordt ten stelligste aangeraden voor nieuwe voertuigen. Voor voertuigen ouder dan 4 jaar, raden wij ten stelligste een “mini-omnium” aan.

In geval van een financiering of een leasing, zal de bank of de leasingmaatschappij de omnium-verzekering opleggen.

Assurance Omnium auto - RC - Assurances pour particuliers - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.