Rechtsbijstandsverzekering

Het doel van deze verzekering is om uw rechten en belangen te verdedigen in het geval van schadegevallen welke u heeft veroorzaakt of die u zelf geleden. De tussenkomst van advocaten in dit soort zaken kan snel complex worden en brengt aanzienlijke kosten met zich mee.

Het dekken van de verdediging van uw rechten is de essentie van deze verzekering. Zij helpt u de verschillende kosten te dragen, van zowel erelonen van advocaten als administratieve kosten, in het geval het geschil niet minnelijk geregeld kon worden.

De basiswaarborgen kunnen worden uitgebreid tot onder meer burgerlijk verhaal, strafrechtelijke verdediging, en insolventie van derden.

Als u bovendien bepaalde specifieke beroepen uitoefent, zoals vrije beroepen, medische of paramedische beroepen, wordt de rechtsbijstandsverzekering ten zeerste aanbevolen. Bovendien vormt dit een perfecte aanvulling op uw burgerlijke aansprakelijkheid.

Assurance protection juridique - Assurances pour particuliers - Blue Wings
Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik om het Google Fonts in of uit te schakelen
Klik om Google Maps in / uit te schakelen
Klik om het Google Anlaytics in of uit te schakelen
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.